Bussresor & gruppbesök

Unika upplevelser året runt

Vellingeblomman är destinationen utanför Vellinge med shopping, inredning, barnavdelning, växter, restaurang och unika säsongsutställningar vid Halloween, Jul, sommar och Påsk. Julutställningen är den största i sitt slag i Norden – här hittar du allt du behöver till julen och lite till. Under vår kan du besöka Påskbyn och nyheten Trollskogen! Den varmare delen av året hålls den stora upplevelseträdgården Fantasy Garden öppen, här kan du flanera runt bland spännande planteringar och inspirerande gröna miljöer.

Stora utställningar med högtidsbutiker

Vellingeblomman är känt för sina temautställningar som varierar efter säsong, såsom Tomtebyn, Påskbyn och Halloween. Vi har även vår fantastiska Fantasy Garden där vårt mål är att inspirera till en sagolik trädgårdsmiljö. Julutställningen är den största av sitt slag i Norden – tänk dig en julmarknad inomhus med allt från dekorationer och belysning till granar och magiska tomtenissar som åker skidor…

BOKNING

Grupperbjudande i Restaurang & Café

Boka minst 10 dagar i förväg via media@vellingeblomman.se eller telefon 040-429633. Ange hur många ni är, vilket datum och tid ni kommer, samt vilket matalternativ ni väljer. Kom också ihåg att uppge vid bokning om ni önskar att vi kommer ut och välkomnar er vid bussen med en karta över butiken.

Erbjudanden i Bistro och Café för grupper

Mån-tors

Dagens kött- eller fiskrätt inklusive salladsbuffé samt fikabit med kaffe, 155:-

Mån-sön

Våffel- och glassbuffé inklusive kaffe, 130:-

Lör-sön

Helger serveras rykande god buffé med olika soppor, hembakat bröd, ostar och sallad, 155:-

Välkomnande vid buss med butikskarta

Vi har inga guidade turer, men vill ni att personal möter er vid ankomst och berättar lite om Vellingeblomman, samt delar ut en karta över butiken, bokar ni det i samband med er mat. Kom ihåg att ringa oss när ni är på väg in till Vellingeblomman så vi har möjlighet att komma ut till er i tid.

Se nedan Broschyr för fullständig information.

Helgbuffé på Vellingeblomman södra Skåne utanför Malmö - här dukas det upp rykande goda soppor, nybakat bröd, smör, goda ostar och självklart pasta med köttbullar och pannkakor till barnen! Mums! Fri parkering.

Stort sortiment av julbyar!

Vellingeblomman har ett unikt sortiment av julbyar från bland annat Luville! Här dedikeras en hel avdelning till alla sorters julbyar, småfigurer, belysningar, tillbehör och dekorationer du kan tänka dig. Vi har både mer sällsynta samlarobjekt, klassiska byar och säsongsnyheter.

Julbyar, alpbyar, magiska tomtebyar på Vellingeblomman Skåne, från Luville
Shopping på Vellingeblomman i södra Skåne, delikatesser, hem & inredning, badrum, spa och mycket mer

Mysig shopping för hem, kök och badrum

Matboden är Vellingeblommans delikatessavdelning där du hittar skånska delikatesser, mathantverk och present-kit för både vänner och familj. Här finns allt från italiensk lyxpasta till dansk hantverkslakrits och skånska gourmetchips. På interiöravdelningen ryms allt från William Morris-muggar till Mumin och Ernst – här är det lätt att hitta något till sig själv eller en personlig present. Vi har även en stor badrums- och spaavdelning med mysiga tvålar, italiensk hudvård, badbomber, doftpinnar och mycket mer.

Trädgård och växter

Vår Fantasy Garden är en unik trädgårdsupplevelse och besöksmål för hela familjen som bjuder på inspiration för både stora och små i härlig miljö. Här kan du se allt från världens största dinosaurie klädd i murgröna till roliga figurer och arrangemang av växter. Sommarutställningen är öppen från tidig vår till sen höst, så länge vädret tillåter. Varje år gör vi nya figurer och planteringar i hela trädgården, och sätter ut nya växter, träd och blommor. Givetvis hittar du mängder av växter för både inomhus och utomhus på Vellingeblomman. Här hittar du allt från perenner och klassiska krukväxter, till rosor, buskar, träd och trendiga miniväxter.

Besök Bamses Trädgård - ett trevligt besöksmål och utflykt för hela familjen

Bamses Trädgård

I Fantasy Garden hittar du även vår stora succé Bamses Trädgård. Fika i Bamses hus och upplev Bamse och hans vänner som bord och stolar i en grönskande sagoträdgård.

Precis intill Bamses Trädgård hittar du även vår populära hinderbana samt ett tåg och en traktor (båda byggda i trä) att leka i. Packa dina låtsasväskor och ge dig av på ett fantasifyllt äventyr!

Festlokal och konferens

Vill ni fira något extra i samband med ert besök erbjuder vi charmig festlokal samt fullt utrustade konferenslokaler och mötesrum i lantlig stil. Rummen möblerar vi upp efter era behov och önskemål. Vår duktiga personal i köket levererar alltid på hög nivå och lagar mat på färska råvaror. Läs mer här.

Konferens, festlokal, bröllop, catering och julbord i Skåne - alla möjligheter finns på Vellingeblomman.

Teknikutrustning

TV-skärm (86”), Wi-fi samt PA-system (mikrofon, ljudmixer och högtalare).

Parkering & Transport

Det finns kostnadsfria parkeringsplatser i området, busshållplats finns i närheten av vår verksamhet och vi har även ett avtal med Taxi Vellinge.