Nyhet! TROLLSKOGEN

Besök vår stora trädgård

Vår Fantasy Garden är en unik trädgårdsupplevelse och besöksmål för hela familjen som bjuder på inspiration för både stora och små i härlig miljö. Här kan du se allt från världens största dinosaurie klädd i murgröna till roliga figurer och arrangemang av växter.

Sommarutställningen är öppen från vår till sen höst, så länge vädret tillåter. Varje år gör vi nya figurer och planteringar i hela trädgården, och sätter ut nya växter, träd och blommor.

Nyhet! Trollskogen

Stig in i vår nyöppnade Trollskog – årets stora nyhet! Upptäck nya träd och buskar och mysiga små stigar. Utforska små hus och små världar, med troll lite här och var, låt fantasin flöda! Välkommen till en magisk upplevelse utan dess like!

Bamses Trädgård

I Fantasy Garden hittar du även vår stora succé Bamses Trädgård. Fika i Bamses hus och upplev Bamse och hans vänner som bord och stolar i en grönskande sagoträdgård.

Precis intill Bamses Trädgård hittar du även vår populära hinderbana samt ett tåg och en traktor (båda byggda i trä) att leka i. Packa dina låtsasväskor och ge dig av på ett fantasifyllt äventyr!

Bra att veta

Öppen: 1 maj 2024
Inträde: Gratis