Fantasy Garden

Besök vår stora trädgård

Vår Fantasy Garden är en unik trädgårdsupplevelse och besöksmål för hela familjen som bjuder på inspiration för både stora och små i härlig miljö. Här kan du se allt från världens största dinosaurie klädd i murgröna till roliga figurer och arrangemang av växter.

Sommarutställningen är öppen från tidig vår till sen höst, så länge vädret tillåter. Varje år gör vi nya figurer och planteringar i hela trädgården, och sätter ut nya växter, träd och blommor.

Bamses Trädgård

I Fantasy Garden hittar du även vår stora succé Bamses Trädgård. Fika i Bamses hus och upplev Bamse och hans vänner som bord och stolar i en grönskande sagoträdgård.

Precis intill Bamses Trädgård hittar du även vår populära hinderbana samt ett tåg och en traktor (båda byggda i trä) att leka i. Packa dina låtsasväskor och ge dig av på ett fantasifyllt äventyr!

Besöksmål med fika, upplevelser och shopping

På Vellingeblomman kan du shoppa inspirerande inredning och design, presenter till baby och barn, delikatesser i Matboden, och självklart både klassiska och trendiga ute- och inneväxter. Här blir dagen till en upplevelse och ett populärt besöksmål för stora och små.

Bra att veta

STÄNGD

Öppen: Tidig vår till 5 november
Inträde: Gratis
Djur: Kaniner

Pumpautställning: Tyvärr inte i år pga skadedjur