Farmor Idas Bistro

Kära kunder,

Här serverar vi hemlagad dagens rätt med sallad och bröd från eget bageri samt a la carte.

På helgerna kan ni prova våra goda högrevsburgare eller vårt Stjärnskott, Panerad stekt rödspätta med sparris och handskalade räkor.

Varmt välkomna!

Dagens rätt

Serveras vardagar 11:30 – 15:00

Till lunchen ingår en sallad på grönsaker från gårdar i vår närhet så långt det går och nybakade surdegsbröd från vårt eget bageri. Vi bjuder även på kaffe och te.

Vuxna 95:-Barn 6-12 år 69:-Barn 1-5 år 49:-

Vecka 49
Måndag – Ugnsgratinerad falukorv i tomatsås med potatismos
Tisdag – Stekt panerad rödspätta med kokt potatis, hemgjord remoulad och citron
Onsdag – Helgrillad rapsgriskotlett med rostad potatis, haricovert och Bearnaisesås
Torsdag – Pyttipanna med stekt ägg och rödbetor
Fredag – Wallenbergare med potatismos, gröna ärtor och rårörda lingon

Kontakt och boka bord

Bordsbokning sker via e-mail: cafe@vellingeblomman.se eller ring oss på 040-42 96 33.

À la Carte

Serveras
Måndag, Fredag – Söndag 11. 00 – 16.00
Tisdag – Torsdag 11.00 – 19.00

Morotssoppa med kokos och ingefära 79 :-

Gulaschsoppa med crème fraiche och surdegsbröd

Caesarsallad med grillad kyckling

Bakpotatis med skaldjursröra

Pasta med köttbullar och ketchup

Pannkakor med sylt och grädde

Helgmeny

Serveras Lördag – Söndag 11:00-15:00

Högrevsburgare i grovt bröd med färskostcreme, rostad lök och chipotlelökkompott, serveras med coleslaw på rödkål och äpple, cornichon och lantchips

Barn hamburgare med lantchips 79:-

Panerad stekt rödspätta med kokta potatis och husets remulad. Serveras med hembakt bröd och grönsallad 125 :-

Öppettider

  • Måndag 10:00-18:00
  • tisdag, onsdag, torsdag 08:00-19:00
  • fredag 10:00-16:00
  • lördag, söndag 10:00-1600