ZOO

850 m2 med tillbehör för hundar, katter, fiskar, gnagare, fåglar, kaniner och reptiler

FISKAR | FODER | REPTILER | TILLBEHÖR

Fiskar och akvarietillbehör

Vi är väldigt stolta över vår stora fiskavdelning och vår kunniga personal hjälper dig mer än gärna! Du som har egen damm i trädgården och önskar fiskar till den, hittar bland annat koi och guldfisk hos oss under sommarsäsongen.

Skulle det vara så att du saknar någon fisk (eller något annat) i vårt sortiment är det bara att fråga oss så ser vi om vi har möjlighet att ta hem det till dig.

Här har vi en lista på de fiskar vi har hemma just nu, med reservation för att någon sort kan ha sålt slut. Vi ska göra vårt bästa för att se till att listan alltid är aktuell.

FISKLISTA

inklusive reptiler, insekter med mera, se Vellingeblomman fisklista pdf

Foder till hund & katt

Hos oss hittar du ett stort utbud av torrfoder, våtfoder och färskfoder till din fyrbenta familjemedlem. Några av de märken du hittar hos oss är bland annat Royal Canin, Purina Pro Plan, Hills, Mush, Iams med flera.

Är du osäker på vilket foder som passar bäst för ditt husdjur? Prata gärna med vår kunniga personal så hjälper vi dig!

Skaffa vårt rabattkort

Med Vellingeblommans rabattkort får du en stämpel per varje 100 kronor du köpt foder för. När du når 10 stämplar får du ett värdebevis på 100 kronor.

Rabattkortet gäller endast vid köp av hund- eller kattfoder.

Reptiler

Personalen som jobbar i Vellingeblommans ZOO-avdelning har en stor förkärlek för terrariedjur. Därför har vi nu utökat avdelningen med en reptilhörna! Här hittar du bland annat ormar, ödlor, spindlar, paddor – och förstås foder, växter och massor av andra roliga tillbehör till terrarierna.

Den 27-28 januari och 3-4 februari 2024 har vi utställningen (O)räliga djur där ni har chansen att möta ännu fler spännande terrariedjur. Följ länken för mer info.

Tillbehör till hund, katt, fågel, gnagare m.m.

Här hittar du ett stort sortiment av burar, bäddar, kläder, leksaker, koppel, skötsel och mycket mycket mer.