Trädgård

Perenner, buskar, träd, krukor, trädgårdsredskap m.m.

Vi hjälper dig att skapa din drömträdgård

I tusentals år har trädgården varit viktig för människan. För vissa är det en plats för avkoppling och för andra är det en social mötesplats. Oavsett vilken typ av trädgård du drömmer om kan vi hjälpa dig.

Hos oss hittar du det som är aktuellt för säsongen och som passar för den lilla balkongen såväl som den stora trädgården.

Perenner

Perenner är växter som blommar år efter år. Det finns perenna växter som tål sol, föredrar skugga, blommar tidigt, sent och så vidare.

Vi har ett stort utbud av perenner och hjälper dig gärna med råd och tips!

Vintergröna växter

För dig som vill ha det fint året runt så har vi ett brett urval av vintergröna växter.

Några exempel är Buxbom, lagerhägg, thuja och rhododendron.

Frukt och bär

Finns det något godare än en äppelpaj med äpplen plockade från din egen trädgård? Eller rabarber, hallon eller björnbär för den delen.

Vi har nästan alla fruktträd och bärbuskar du kan tänka dig. Välkommen in och hitta din favorit.

Grönsaker & kryddväxter

För dig som uppskattar när det är riktigt fräscht och färskt!

Större delen av året har vi alla kryddväxter du behöver för att tillreda en kulinarisk upplevelse med färska kryddor. Mellan april – juni hittar du grönsaksplantor såsom tomater, gurkor, paprika och chilli hos oss.

Välkommen!

Utekrukor

Börjar det bli dags för nya utekrukor? Hos oss kan du hitta en mängd olika olika krukor som är avsedda för utomhusbruk. Välj mellan olika material, färger, utseende och storlekar.

Trädgårdsredskap

Hos oss hittar du alla redskap du behöver till din trädgård!

För dig som älskar din trädgård och vill hålla den riktigt fin så säljer vi kvalitétsredskap från välkända märken som till exempel Gardena. Vi har allt från munstycken till vattenslangen till spadar och krattor.