Interiör

Inredning och inspiration för ditt hem

I vår stora interiöravdelning hittar du allt från välkända märken till unika hantverk. Är du här ofta märker du att vi ständigt förnyar och flyttar omkring bland produkterna, för att hela tiden hålla sortimentet aktuellt.

Du som vill förnya i köket hittar allt från stekpannor till trendiga serviser i vår köksavdelning. Här hittar du även varumärken som Ernst, ByOn, Bruka Design, Form Living, och Lovely Linen.

Om du vill lyxa till det i vardagen eller kanske är på jakt efter den perfekta presenten, vill vi tipsa om att ta en tur i vår ständigt växande badrumsavdelning. Vi har till exempel ett stort sortiment av badbomber, men du hittar även handdukar, tvålar och mycket mer.  

I vår stora barnavdelning hittar du, förutom Mumin i alla de former, även flera välkända märken som Bamse, Pippi, Jabadabado, Rätt Start, Bukowski Design och mycket mer.

Muminavdelning

Du har väl inte missat vår stora Muminavdelning! Här kan du hitta massor av fina och roliga saker som har med Mumin att göra som exempelvis muggar, leksaker, kläder och mycket mer.

Varmt välkommen till vår välsorterade avdelning!