Interiör

Inredning och inspiration för ditt hem

Hos oss arbetar vi enligt filosofin att spegla den aktuella säsongen så mycket som möjligt i vår butik. Detta tycker vi syns lite extra i vår interiöravdelning där vi ständigt förnyar och byter ut produkter efter årets säsong. Våra duktiga inköpare är ständigt på jakt efter nya och intressanta produkter som är passande för årstiden men som vi också tror kommer att passa perfekt hemma hos er!

För dig som har ett stort intresse i köket eller som vill förnya köksutrustningen så har vi allt ifrån stekpannor till trendiga serviser. I vår köksavdelning kan du även hitta fina produkter från bland annat Ernst, ByOn, Bruka Design och Gerbera.

För dig som gärna vill lyxa till det i vardagen eller som kanske är på jakt efter den perfekta presenten vill vi tipsa om att ta en tur i vår ständigt växande badrumsavdelning. Här finns allt som hör badrummet till (och lite till).  Andra fina inredningsdetaljer från bland annat Arabia (muminmuggar), Wikholm form och Sufraco hittar du i butiken.

När du ändå har vägarna förbi oss, glöm inte ta en titt i vår barnavdelning där det finns massor av roliga och fina saker för barnen.

Muminavdelning

Äntligen är vår efterlängtade muminavdelning öppen! Här kan du hitta massor av fina och roliga saker som har med mumin att göra som exempelvis muggar, leksaker, kläder med mera!

Varmt välkommen till vår välsorterade avdelning!

ÖPPETTIDER

 • Butik

  Måndag - Fredag
  10.00 - 19.00
  Lördag - Söndag (Helgdagar)
  10.00 - 17.00

  ÖPPETTIDER TRETTONHELGEN:
  5 - 9 januari
  10.00 - 17.00

 • Farmor Idas Bistro

  Måndag - Fredag
  11.00 - 15.00
  Lördag - Söndag (Helgdagar)
  11.00 - 16.00

  Farmor Idas Bistro stänger för säsongen den 20 december och öppnar igen den 14 februari 2022.
  Under denna period serveras några utvalda varma rätter på Café Emil.
 • Café Emil

  Måndag - Fredag
  10.00 - 18.00
  Lördag - Söndag (Helgdagar)
  10.00 - 16.00

  ÖPPETTIDER TRETTONHELGEN:
  5 - 9 janurai
  10.00 - 16.00