Fantasy Garden

Öppen!

I vår senaste utställning, Fantasy Garden, möter du en sagolik miljö inspirerad av olika teman.

I trädgården bor snögubben Isak tillsammans med hans vänner som tillsammans hjälpt att bygga upp deras idé om hur en trädgård ser ut. Tillgång till lättskötta växter och lite erfarenhet gör de allt för att inspirera och motivera er som besöker Fantasy Garden hur enkelt och lätt det kan vara att sköta en trädgård.

Årets tema i Fantasy Garden är kända byggnader!

Läs mer

Pumpautställning

Öppen!

Föreställ er ett landskap fyllt till bredden av färgglada pumpafigurer, höstglada växter och mycket mer i vår nyöppnade pumpautställning!
Vi har förvandlat vi Fantasy Garden till något unikt. Perfekt utflyktsmål nu i höst!Läs mer

Halloween

Öppen!
7 september - 5 november


På vår stora Halloweenutställning gör vi allt vad vi kan för att skrämma alla barn och vuxna. Vi lovar många kalla kårar och massor av skrik! Så barn, tänk på att hålla mamma och pappa hårt i handen när ni passerar gränsen till det mörka landet...

Läs mer

Tomtebyn

Öppnar torsdagen den 26 Oktober!

Nordens största julutställning ligger i Skåne!

Tomtebyn i Vellinge är den perfekta utflykten för hela familjen. I Nordens största julutställning kan ni njuta av en underbar julstämning i en helt sagolik miljö.

I juli påbörjades planering och byggandet av vår helt nya Tomteby. I en ny butiksdel på 1500kvm möter du flitiga tomtar i julbestyr, juldekorationer och givetvis våra två åsnor, Abbey och Gullviva.

Läs mer

Påskbyn

Påskbyn är stängd!

• Roliga påskarrangemang! • Mysig stämning! • Söta kaniner & lamm!

I Vellingeblommans stora påskby roas både barn och vuxna. Vårens gladaste utställning på våren och pågår t.o.m. annandag påsk. Missa inte våra söta kaniner som har blivit alla besökares stora favoriter.

Läs mer