Påskbyn


Öppen!


Färgrik utställning för hela familjen!

Vårens gladaste utställning med roliga påskarrangemang, mysiga stämning och självklart har vi söta kaniner och lamm.
Kom och träffa våra lekfulla blåkullianer som tillsammans med påskkärringarna byggt en sagolik värld på Vellingeblomman! De teleporterar ägg, har en uppfinningsrik godisfabrik och självklart har påskkärringarna lagt kvasten på hyllan och tagit raketen till Blåkulla!

Film från förra årets Påskby!

Fantasy Garden


Öppnar vecka 13


Allt för att inspirera!

I trädgården bor snögubben Isak tillsammans med hans vänner som tillsammans hjälpt att bygga upp deras idé om hur en trädgård ser ut. Tillgång till lättskötta växter och lite erfarenhet gör de allt för att inspirera och motivera er som besöker Fantasy Garden hur enkelt och lätt det kan vara att sköta en trädgård.
Årets tema i Fantasy Garden är kända byggnader!

Halloween


Öppnar vecka 36


Höstens läskigaste spöktunnel

På vår stora Halloweenutställning gör vi allt vad vi kan för att skrämma alla barn och vuxna. Vi lovar många kalla kårar och massor av skrik! Så barn, tänk på att hålla mamma och pappa hårt i handen när ni passerar gränsen till det mörka landet...

Vi har även allting du behöver till den perfekta och häftigaste Halloweenfesten!

Pumpautställning


Öppnar vecka 35


Höstsmyckad utställning med pumpafigurer!

Föreställ er ett landskap fyllt till bredden av färgglada pumpafigurer, höstglada växter och mycket mer i vår nyöppnade pumpautställning! Vi har förvandlat vi Fantasy Garden till något unikt. Perfekt utflyktsmål nu i höst!

Tomtebyn


26 oktober - 31 december


Årets höjdpunkt!

Tomtebyn i Vellinge är den perfekta utflykten för hela familjen.
I Nordens största julutställning kan ni njuta av en underbar julstämning i en helt sagolik miljö.
I juli påbörjades planering och byggandet av vår helt nya Tomteby. I en ny butiksdel på 1500kvm möter du flitiga tomtar i julbestyr, juldekorationer och givetvis våra två åsnor, Abbey och Gullviva.